.st0{fill:#FFFFFF;}

Babypop Lotje wacht op een speelkameraadje 

 December 3, 2019

By  Inge

Ik zou bijna zeggen: eindelijk. Want het duurde even voor ik deze baby haar kleertjes aan kon geven. Er kwam een vraag van een klant tussendoor of ik (met spoed) een pop kon maken voor een aankomende verjaardag. Gelukkig had ik de mogelijkheid om daar ruimte voor te maken. Maar dat betekende wel dat ik deze babypop nog even zonder kleertjes moest laten zitten.

Maar deze week was het zover. De gevraagde pop ging op reis naar Italië en ik kon baby Lotje en de stoffen voor haar kleertjes weer tevoorschijn halen. Mooie roze tricot van biologische kwaliteit had ik. Voor haar broekje en een shirtje. En een natuurkleurige linnen voor het overgooiertje. Natuurlijk kreeg ze als een echte baby een luier onder haar kleren aan. En om haar voeten warm te houden maakte ik slofjes van linnen met roze flanel voor een warme voering.

Nu is baby Lotje klaar en mag ze naar een speelkameraadje. Omdat ik haar zelf heb gemaakt, zonder dat er een opdracht voor was, is het nog even wachten tot er iemand komt die blij van haar wordt. Misschien ben jij dat wel. Neem in dat geval contact met op via de facebookpagina van het atelier, want ze staat op dit moment nog niet in de winkel.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>