.st0{fill:#FFFFFF;}

Deze babypop zit al klaar met de stofjes voor de kleertjes 

 October 29, 2019

By  Inge

Het gebeurt me zo vaak dat ik tijdens het maken van een pop toch weer van gedachten verander over hoe ze er uiteindelijk uit zal zien… ook deze keer ging het zo. Ik had een heel leuk idee in gedachten. Helemaal passend bij de herfst. Maar toen ik stofjes die ik ervoor in gedachten had bij de pop legde, vond ik ze toch te donker. Donkerbruin vond ik niet bij deze baby passen. En ik dwaalde direct af in gedachten naar licht linnen met roze. Zoeter kan haast niet. Maar ik hou er wel van.

Dat wil overigens niet zeggen dat het uiteindelijk wordt zoals ik nu in gedachten heb, want deze pop is nog niet verkocht. Mocht er iemand komen die de pop graag wil, maar andere wensen heeft voor de kleertjes, dan kan er best nog wat veranderen.

Maar voor nu volg ik mijn eigen plan.

Deze babypop is 40 cm groot, heeft grijsblauwe ogen en licht blonde haren. Ze is gemaakt naar het patroon van de babypop uit de cursus poppen maken die je ook op deze website vindt.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>