Pop voor Ariana

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Dat zorgt ervoor dat het fijn is om de pop vast te houden en overal mee naartoe te nemen.

Een lievelingspop krijgt vaak een plekje aan tafel en een plekje in bed of in de slaapkamer.

De pop krijgt een slaapzak aan, zodat Ariane eerst gewoon met haat kan knuffelen en spelen.

Als de slaapzak uit gaat, kunnen ook de kleertjes aan en uit… en aan en uit. En zo oefent Ariana straks spelenderwijs haar fijne motoriek.

De pop mag overal mee naartoe, ze mag alles meemaken, over aan deel nemen, als een kleine vriendin.

Hoe meer je Ariana in de fantasiewereld stapt, hoe meer avonturen de pop ook zal beleven…[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Omdat de pop deel gaat uitmaken van de belevingswereld van je kind, helpt het spelen met haar bij het verwerken van alles wat er gebeurt.

In het spel met haar pop kan ze extra genieten van de dingen die ze meemaakt en verdriet en lastige momenten worden er wat draaglijker door. Gedeelde smart is immers halve smart. Een geliefde pop geeft troost. Door beleefde gebeurtenissen nog een na te spelen, verwerkt een kind wat het meemaakte en kan het die dingen een plek geven.[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”undefined” align=”left”]De pop voor Ariana wordt met zorg en met de hand gemaakt aan de hand van een zelf ontwikkeld patroon van Poppen Atelier Kleine Katrijne.

De armen en benen zijn ingenaaid en daardoor beweeglijk. Met een beetje hulp kan ze zitten, lopen en springen. Ook haar armen kunnen hierdoor gemakkelijk bewegen zodat ze kan zwaaien, kan wijzen en dingen kan beetpakken.

De pop is met zorg gemaakt en zorgvuldig afgewerkt, zodat ze er mooi uitziet, lang meegaat en jarenlang speelplezier oplevert.[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

Dit zeggen klanten over de poppen:

Dankjewel!
Je hebt magische handen.
Ik ben er zó gelukkig mee!
Nogmaals bedankt.

Francisca

De poppen zijn aangekomen.
Ze zijn prachtig!
Ik ben zo blij, de jarigen zullen er heel blij mee zijn.
Heel erg bedankt.

Belle

Ze is aangekomen! Dankjewel!
Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om de reactie van Fee te zien aanstaande zaterdag op haar verjaardag.

Mieke

Het mooiste kado dat m’n mama ooit gekregen heeft!

Magali

Beste Inge, heel erg bedankt.
Ik zal samen met mijn kleinzoons van je schattige kunstwerk genieten!

Anky

Beste Inge, je lieve kleine clown was er heel snel.
Ik vind hem prachtig!
Heel erg bedankt voor het fijne contact en de liefde die je in deze handgemaakte pop hebt gestopt. Zoveel prachtige details.
Ik vind hem geweldig, zijn haar, zijn gezicht, de mooie kleren.
En de maat is perfect om mee te nemen als we ergens op visite gaan.
Hartelijke groet en we wensen je het allerbeste.

Gaby

Ja, ze is er! Wat een prachtige pop!

Marjanne

— SPACER —

— SPACER —

Wie ben ik?

— SPACER —

[text_block style=”undefined” align=”left”]Ik ben Inge. Als kind al was ik graag met mijn handen bezig. Textiel en wol waren mijn favoriete materialen. Ik bedacht vaak zelf wat ik wilde maken en zocht dan naar manieren om mijn ideeën vorm te geven.

Tijdens mijn opleiding aan de Pabo om vrijeschool juf te worden kwam ik in contact met heel ander speelgoed dan ik kende. Een van de opdrachten was om een zonnekindpop te maken. Vanaf dat moment hebben deze poppen een speciaal plekje in mijn hart.

Toen mijn dochter geboren werd wilde ik zelf een pop voor haar maken. Ik zocht naar het mooiste patroon, de beste technieken en de fijnste stoffen. Na een poos kwam ik tot de ontdekking dat de pop die ik wilde maken, nog niet bestond. Daarom besloot ik mijn eigen patroon te ontwerpen.[/text_block]

[text_block style=”undefined” align=”left”]Het bleef niet bij die ene pop. Het bleef ook geen hobby. Ik maakte er mijn werk van en mijn poppen zijn ondertussen over de hele wereld te vinden. Van Zweden tot Italië en van De Verenigde Staten tot Nieuw Zeeland.

Wanneer ik met mijn handen werk, dan word ik stil van binnen. Het creëren van mooie nieuwe dingen zorgt ervoor dat ik de magie van het leven ervaar. En ik hoop dat ik een beetje van die magie mee kan geven met elke pop die ik maak.[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”undefined” align=”left”]De natuurlijke materialen waar de pop en haar kleren van gemaakt zijn, helpen het tastzintuig goed te ontwikkelen.

De pop heeft geen echte gezichtsexpressie, ze heeft een neutrale uitdrukking. Hierdoor krijgt je kind alle ruimte om met haar fantasie te bedenken en in te vullen hoe de pop zich voelt. Zo kan de pop tijdens het spel lachen of verdrietig zijn en wakker zijn of slapen.

Dit is nodig voor een goede ontwikkeling van de hersenen. De hersenen vormen zich namelijk door de fantasie van het kind, zoals de spieren van de handen sterker worden als je met je handen werkt. Voor kinderen is de fantasie dé manier van “hersentraining”. Het is de manier die het beste bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase past.

Door bij een expressieloos poppengezicht een innerlijke voorstelling te maken van de pop wanneer ze heel blij is of juist wanneer ze huilt, is het kind op dat moment actief zijn hersenen aan het trainen en ontwikkelen. Die fantasie lijkt slechts kinderspel en daardoor niet zo heel belangrijk, maar niets is minder waar. Door op deze manier te spelen bereiden kinderen hun hersenen voor om later oplossingsgericht te kunnen denken.

Dit is daardoor niet zomaar een pop. Ze is uitgekiend ontwikkelingsspeelgoed.[/text_block]

[text_block style=”undefined” align=”left”]De adviesleeftijd is vanaf 3 jaar.[/text_block]
— SPACER —

— SPACER —

Er is maar één zo’n pop op de hele wereld!

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Omdat ze handgemaakt is, is er geen tweede pop die er precies zo uitziet als zij. Precies zoals alle kinderen verschillend zijn, zo zijn ook alle handgemaakte poppen uniek.[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Je kunt je bestelling plaatsen door op de groene knop hieronder te klikken.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]De prijs voor de pop is € 165,-

De verzendkosten bedragen € 18,-.

De totale prijs voor de pop, inclusief verzenden
naar België is € 183,-

Je kunt je bestelling plaatsen via onderstaande knop:[/text_block]

— SPACER —

Naar de betaalpagina

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Om het milieu te sparen kies ik waar mogelijk voor hergebruik van verpakkingsmateriaal.[/text_block]
— SPACER —

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>