.st0{fill:#FFFFFF;}

De ledensite is online 

 December 28, 2018

By  Inge

Na lang werken is het zover. De leden website van Kleine Katrijne is klaar en is nu online. Je kunt lid worden en je krijgt dan meteen toegang tot alle patronen en werkbeschrijvingen.

Natuurlijk staan daar de patronen in voor de zonnekindpoppen, maar er staan ook nog andere beschrijvingen bij. Zo staat er het patroon van een kabouterfamilie in, en aan de hand van een project waarin ik het Belgische stressmannetje namaak kun je zien hoe je een pop zo aanpast dat hij precies wordt zoals jij het wilt.

Het is dus een heel complete en diverse website geworden.

Het fijne aan een ledenwebsite is dat je een vraag kunt stellen en ik de tekst zo kan aanpassen dat de vraag beantwoord wordt. Zo kan ieder lid mee profiteren van de alsmaar verbeterende cursus inhoud. Dat is een enorme stap vooruit ten opzichte van de e-booken die ik voorheen verkocht. Dan is het veel lastiger om updates door te voeren.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>