.st0{fill:#FFFFFF;}

Een creatieve uitspatting op komst 

 December 28, 2018

By  Inge

Op dit moment ben ik bezig met het eerste cursusboek. En er staan er voor daarna nog een aantal “op stal”. En voor dáárna… komen er al allerlei nieuwe ideeën opborrelen.

Het wordt een combinatie van poppen maken en theater, en van muziek en film. Allemaal ineen. En allemaal zó dat je het thuis kunt maken en kunt doen, of in de klas natuurlijk. Zodat alle kinderen van Nederland er van mee kunnen genieten. (Ja, ik weet het, nu ben ik een beetje over-enthousiast ;-) )

De precieze uitwerking weet ik nog niet. Die wordt waarschijnlijk pas duidelijk als ik de ideeën die ik nu heb ga uitwerken. Want dan zie ik pas wat er echt mogelijk is en wat niet en komt het creatief oplossen van de obstakels aan de orde.

Tot die tijd noteer ik de ideeën globaal en denk ik er zo af en toe tussen de andere bezigheden aan. En zo langzamerhand kristalliseert het dan uit. Zodat ik weet wat ik wil als ik eraan toe ben om eraan te gaan werken. Een heerlijk vooruitzicht :-)

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>