.st0{fill:#FFFFFF;}

Een grotere bekendheid voor de zonnekindpop 

 December 29, 2018

By  Inge

Toen ik begon met poppen maken, deed ik dat omdat ik een mooie pop wilde maken voor mijn dochtertje. Ik wilde een pop die aan al mijn wensen voldeed en ik wilde hem graag zelf maken. Want als je een pop zelf maakt, geef je je kind niet alleen een pop, je geeft haar ook meteen een flinke portie liefde die in die pop verwerkt zit. Dat knuffelt natuurlijk extra lekker :-)

Ondertussen is die wens vervuld.

Maar het poppen maken vond ik zo leuk dat ik het nog steeds doe. Niet alleen voor mijn dochter, maar ook voor andere kinderen.

Regelmatig krijg ik mails van oma’s die het jammer vinden dat ze niet van het bestaan van deze poppen wisten toen hun eigen kinderen nog klein waren. En ook ik zelf zag voor het eerst zo’n pop toen ik al volwassen was.

Wat zou het fijn zijn als dat anders was. Wat zou het leuk zijn als zonnekindpoppen beter bekend zijn in Nederland. Zodat iedereen bij wie het past in elk geval weet dat ze bestaan zodat ze ervoor kunnen kiezen.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>