.st0{fill:#FFFFFF;}

Er komen nieuwe cursussen poppen maken in het nieuwe jaar 

 December 19, 2022

By  Inge

De online cursus poppen maken van Kleine Katrijne is al vele jaren een groot succes. Zowel beginners als gevorderden leren hoe ze zelf mooie poppen kunnen maken, dankzij de uitgebreide handleidingen met vele foto’s.

Nu het nieuwe jaar voor de deur staat is het voor mij als poppenmaakster en cursusmaakster een mooi moment om terug te kijken én om vooruit te kijken.
En dat is precies wat ik heb gedaan.

Het gevolg voor de atelier is niet gering.
Ik zal vanaf 2023 veel minder poppen maken in opdracht.
En dat heeft een reden.

Want ik ga daarnaast iets nieuws doen. Er komen in de de loop van het komende jaar een aantal nieuwe cursussen online die allemaal wel iets te maken hebben met poppen maken, maar toch ook heel anders zijn dan de cursus die er nu al is.

Daarnaast ga ik de bestaande cursus vernieuwen. In plaats van de vele foto’s komen er video’s in de cursus, zodat alle uitleg nóg duidelijker is en jij als cursist het gevoel hebt dat je over mijn schouder mee kunt kijken met hoe ik de dingen doe. Er is geen betere manier om een praktische vaardigheid zoals poppen maken te leren. Daarnaast zal ik de cursus op enkele punten uitbreiden.

En dat is niet het enige dat te gebeuren staat. Naast een vernieuwde cursus is er ondertussen ook een nieuwe cursuswebsite én er komt een heel nieuwe website die de website van Kleine Katrijne vervangt, namelijk Toveren met Naald en Draad.

Dus, hou je van handwerken, ben je nieuwsgierigen wil je niets missen?
Vraag dan het gratis patroon aan, dan krijg je vanzelf ook bericht als er meer duidelijk is over de nieuwe cursussen.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>