.st0{fill:#FFFFFF;}

Fellaini pop gaat al een héél klein beetje op Fellaini lijken… 

 December 29, 2018

By  Inge

Ik ben weer een stapje verder met het maken van de Fellaini pop. Na het begin van het vormen van het hoofd heb ik nu ook het lijf gemaakt en het hoofd heeft een jasje gekregen van huidtricot. Het hoofd en het lijf zijn aan elkaar genaaid en om een indruk te krijgen van hoe ik de ogen, wenkbrauwen en mond het mooiste kan borduren, had ik de plaatsen met spelden gemarkeerd.

Om heel eerlijk te zijn vind ik hem nu meer op Bert van Sesamstraat lijken dan op Fellaini, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het wel goed komt.

Een pop krijg sowieso pas écht een beetje vorm als het gezicht geborduurd is en bij deze pop is er waarschijnlijk zelfs nog meer nodig om hem echt te laten lijken. Want zowel de stoppelbaard als het wilde kapsel van Fellaini zijn toch wel zijn handelskenmerken en die zijn vooralsnog niet te zien.

En als hij dan uiteindelijk in zijn voetbaltenue van de rode duivels staat, dan zal het iedereen wel duidelijk zijn wie het is…

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>