.st0{fill:#FFFFFF;}

Hoe zal deze lijs eruit gaan zien? 

 January 25, 2020

By  Inge

Ik ben net weer begonnen aan een nieuwe pop, een lijs van 40 cm groot. Deze keer wil ik de pop traditioneel maken, en de kleertjes wat uitgebreider dan wat ik meestal doe. De pop krijgt een extra set kleertjes zodat ze omgekleed kan worden. En de kleertjes zullen iets gedetailleerder worden dan hoe ik ze meestal maak. Deze keer geen genaaide vilten schoenen, maar iets stijlvollers. En voor de kleertjes maak ik waarschijnlijk heel nieuwe patronen.

Ben je benieuwd hoe ze eruit zal gaan zien? Dan hebben we iets met elkaar gemeen :) Want ook al heb ik wel al wat in gedachten, als ik aan het werk ga wordt het toch altijd ook weer anders dan hoe ik me van tevoren kan indenken.

Ik ben dus net als jij ook heel benieuwd hoe deze pop eruit zal gaan zien. Hoe haar gezichtje wordt, hoe haar haar zal zitten, wat voor kleertjes ze precies zal dragen en wat haar totale uitstraling uiteindelijk zal zijn.

Wil je weten hoe het wordt? Volg dan deze blog of de berichten op facebook :)

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>