.st0{fill:#FFFFFF;}

Ik ga het Belgische stressmannetje maken 

 December 28, 2018

By  Inge

Deze week werk ik gemaild door iemand met een wel heel bijzondere vraag. Voor mij althans ;-)

De vraag was of ik het stressmannetje wil maken. Nu kende ik het stressmannetje niet, maar in België blijkt hij beroemd. Een korte zoektocht op Google was genoeg om mee van heel wat informatie te voorzien.

Hier zie je het stressmannetje:

Zoals je op de video wel kunt zien is dit geen zonnekindpop. Een stressmannetje maken is toch wel heel anders. Maar met de technieken die ik ken, de materialen die ik tot mijn beschikking heb en een goede portie creativiteit verwacht ik mijn klant blij te kunnen maken en aan de vraag te kunnen voldoen.

Ik zal je de komende tijd meenemen in dit project en bij elke stap die ik zet hier updaten. En ik heb al besloten dat ik het hele proces ga vastleggen in de ledensite, want het geeft een heel goed inzicht in welke technieken er allemaal zijn en hoe je ze kunt inzetten. Door het proces van het stressmannetje maken in detail te laten zien, kan ik poppenmaaksters leren hoe ze een poppenpatroon kunnen aanpassen en een pop naar hun eigen wensen kunnen maken.

Het stressmannetje is ondertussen af. Wil je zien hoe hij geworden is of wil jij ook graag het stressmannetje maken? In de cursus vind je het patroon en een uitgebreide werkbeschrijving

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>