.st0{fill:#FFFFFF;}

Jij kan het ook, zo’n mooie pop maken voor je kind! 

 December 29, 2018

By  Inge

Ik krijg vaak de vraag of het niet ontzettend moeilijk is, om zelf een zonnekindpop te maken. Veel moeders en oma’s willen dolgraag zelf een pop maken voor hun kind of kleinkind, maar ze hebben dan een beetje drempelvrees.

Maar stel je nou eens voor dat jij ook kunt leren om de liefste en mooiste pop te maken voor je kind, je kleinkind, of voor wie je maar wilt…

Ik krijg vaak te horen dat de poppen die ik maak zo mooi zijn. En dan zeggen mensen er meteen achteraan dat ze dat zelf nooit zouden kunnen, zo’n mooie pop maken.

En eerlijk is eerlijk, de eerste pop die ik maakte zag er ook niet zo uit als de pop die je hierboven op de foto ziet. Maar alles is te leren. En zeker met wat oefening kun je je ook de technieken voor het maken van een zonnekindpop eigen maken. Om je hierbij te helpen heb ik een cursus gemaakt waarin ik stap voor stap het hele proces uitleg. Voor verschillende poppen. Zo kun je in je eigen tempo, waar je ook bent, leren om zelf een pop te maken.

Ik kreeg al heel wat enthousiaste reacties van cursisten die amper naaiervaring hadden en die toch heel blij zijn met hun eindresultaat.

Hoe zou jij het vinden om zelf de favoriete knuffelpop en speelkameraad te maken voor je dochter of zoon, je kleinkind, of wie je ook maar wilt? Je hoeft dan natuurlijk niet met zo’n grote pop als op de foto hierboven te beginnen… je kunt eerst een klein knuffelpopje maken. Of een tussenmaatje. In de cursus vind je allerlei patronen voor als je het poppen maken zelf wilt gaan ontdekken.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>