.st0{fill:#FFFFFF;}

Lange haren, omdat sommige meisjes niets liever willen dan dat 

 December 28, 2018

By  Inge

Als je aan een kind vraagt hoe een pop eruit moet zien, dan kun je weleens heel andere dingen horen dat wat je zelf in gedachten had.
Andere dingen dan waar je zelfs maar aan zou kunnen denken…

Voor veel meisjes is het reuze belangrijk dat pop lange haren heeft. Dat die haren met speldjes of elastiekjes steeds weer in een ander kapsel kunnen veranderen. Of dat ze gewoon lekker kunnen wapperen in de wind.

Deze pop heeft daarom heel lange haren gekregen. Zodat er vlechtjes in kunnen. Met elastiekjes die eruit kunnen… en er weer in… en er weer uit… en…

En natuurlijk krijgt ze elastiekjes die zijn afgestemd op de kleur van de jurk! Die jurk is gemaakt van heerlijk luchtige katoen met een bloemenprintje. Daardoor is pop niet alleen mooi en met heel lang haar om mee te tutten. Pop is daardoor ook héél lekker om mee te knuffelen. En fijn om mee te spelen en aan en uit te kleden. Want dat is natuurlijk óók heel belangrijk.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>