.st0{fill:#FFFFFF;}

Marouane Fellaini pop is af :-) 

 December 29, 2018

By  Inge

Zoals je misschien weet kreeg ik pas de opdracht om een Marouane Fellaini pop te maken. Een mini versie van de bekende voetballen, in de uitvoering van een rode duivel van 30 cm groot. Het was al met een hele klus en een behoorlijke zoektocht om alles te krijgen zoals ik het wilde, namelijk zo dat het ook echt op Fellaini zou lijken.

Hoe ik de wenkbrauwen zou gaan maken, de stoppels, en vooral zijn kapsel leverde een flinke zoektocht op. Ik heb er heel wat verschillende technieken voor uitgeprobeerd, voordat ik uiteindelijk de juiste manier vond.

Het leverde een heel ander proces op dan het maken van een gewone zonnekindpop die dient als kinderspeelgoed. Een pop met stoppels. Het was wat gek om te maken. En op Facebook waren er ook heel wat reacties van mensen die het maar niets vonden. Een mannenpop. Toch vond ik het leuk om zo een heel andere pop te maken. En om te zoeken naar hoe ik alles zo kon gaan vormgeven dat het resultaat gelijkend zou zijn.

Over dat eindresultaat ben ik wel tevreden.

Een echte klein knuffelversie van Marouane Fellaini. Zou jij er ook zoëen willen hebben?

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>