.st0{fill:#FFFFFF;}

Mila krijgt een poppencape en een sjaal, zo heeft ze geen last van de kou 

 December 29, 2018

By  Inge

Met de winterse temperaturen van deze week wil ook zonnekindpop Mila lekker warm aangekleed zijn en daarom krijgt ze een fluwelen poppencape. Die houdt haar lekker warm en ziet er bovendien sjiek uit. Met de roze gebreide sjaal erbij en een speldje in Mila’s haar is het plaatje compleet. De wind kan nu waaien zo hand als hij wil, Mila’s haren waaien niet meer in haar gezicht en haar poppenlijfje blijft lekker warm in haar cape en sjaal.

Onder de cape heeft Mila een gebloemde jurk aan die voor alle seizoenen leuk is. In de zomer alleen als jurk, in de lente en herfst met een legging eronder en een vestje erover en voor de winter heeft ze nu ook nog een lekker warme cape.

Mila is 30 cm groot en ze is lekker zacht om mee te knuffelen omdat ze van katoen en wol gemaakt is. Haar haren zijn gemaakt van speciale wol die ontworpen is om poppenharen mee te maken en ze heeft een neusje waardoor ze er lekker eigenwijs uitziet. Mila is een perfecte speelkameraad voor een lieve poppenmoeder.

Ze is al verkocht, maar ik kan natuurlijk nog een pop maken die een beetje op Mila lijkt en je kunt er ook voor kiezen om haar zelf te maken met de hulp van het patroon van de kleine lijs uit de cursus poppen maken die je op deze website kunt kopen en volgen.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>