.st0{fill:#FFFFFF;}

Proef lopen met de poppentas 

 December 28, 2018

By  Inge

Vandaag was het zover. De poppentas was af. Die moest natuurlijk even uitgetest worden. Dus we zijn een stukje gaan wandelen. Proef lopen dus. En onderweg heb ik meteen een paar foto’s genomen. Die hou je nog tegoed :-)
Ik vind het een reuze lollig gezicht en ben tevreden over het resultaat. De tas zit goed, de armen hangen over de schouders en houden de benen bij de knieën vast. De onderbenen hangen van vanaf dat punt bungelend naar beneden.
Met een leuk stofje voor het lijfje en een ruchesrand als rokje erbij is het een echte meidentas geworden. Het hoofd van de pop kijkt wat opzij zodat iedereen pop kan bewonderen terwijl ze op de rug hangt.
Dochterlief hield het toch niet heel lang vol met de tas. Hij was namelijk nogal warm. Het was ook nogal warm vandaag. Hoewel het ondertussen oktober is, zijn we zonder jas gaan wandelen. Maar later thuis mocht pop toch weer op de rug. Want ze is ook wel érg leuk.
Tijdens het proef lopen heb ik ook nog een korte video gemaakt. Die komt misschien binnenkort wel op YouTube…

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>