.st0{fill:#FFFFFF;}

Een drukke dag om het eerste e-book te maken 

 December 28, 2018

By  Inge

Nog niet zo lang geleden is de nieuwe website online gegaan en ik heb er een gratis patroon op gezet. Dat kun je downloaden om een beetje te proeven van het poppen maken.

Maar de website draait eigenlijk om een paar heel andere dingen. Als eerste natuurlijk de zonnekindpoppen die ik zelf maak en te koop aanbied. En in de tweede plaats (niet minder belangrijk!) om anderen te helpen met zelf poppen maken.

Het maken van een mooie pop is nog niet zo heel gemakkelijk en ik wil mensen graag alle strijd, worstelingen en frustratie die ik in het begin tegen kwam ontnemen. Ik kies daarom voor een andere vorm dan ik ooit zelf heb gezien. Een e-book met een enorme lading detailfoto’s. Zo is stap voor stap duidelijk te zien wat er gedaan moet worden en hoe.

Met de nodige uitleg erbij als aanvulling vormt het zo een mooi geheel waardoor de grootste vraagtekens weggenomen worden. Ik hoop hiermee ook de nog niet zo ervaren naaister voldoende duidelijke uitleg te geven. Want het is heel simpel. Het is ontzettend leuk als het eindresultaat mooi wordt. Zonder dat daar al teveel bloed, zweet en tranen aan te pas komen ;-)

Voordat het e-book echt af is heb ik er nog wel even werk aan. De foto’s zijn allemaal gemaakt én ondertussen verkleind. Maar een boek  is het op dit moment nog niet. Ik heb wel al een stukje van de kaft gemaakt. Morgen weer een dag…

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>