.st0{fill:#FFFFFF;}

Een regenachtige dag is perfect voor het poppen maken 

 December 28, 2018

By  Inge

Vandaag was het een echte herfstdag, een regenachtige dag. Echt een dag om lekker binnen bezig te zijn met het poppen maken.

Natuurlijk zijn we ‘s ochtends eerst lekker naar buiten geweest, want van een beetje regen smelt je niet en het is fijn om aan het begin van de dag een frisse neus te halen.

Het was mooi om te zien dat op sommige plaatsen er haast net zoveel blaadjes van de bomen naar beneden dwarrelden dan dat er druppels regen uit de lucht kwamen vallen.

Maar eenmaal weer thuis heb ik de naaimachine op tafel gezet en ben ik verder gegaan met de poppen waar ik mee bezig ben.

Het geeft me altijd een extra gevoel van gezelligheid als het buiten niet zo lekker weer is en ik dan binnen lekker zit te handwerken. Zo’n regenachtige dag bevalt me dus wel. (Maar eerlijk is eerlijk, een zonnige dag bevalt me nóg beter.)

Nog even en ik kan er vol trots een foto van laten zien :-)

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>