.st0{fill:#FFFFFF;}

Zonnekindpoppen kopen kan nu eenvoudig via de winkel 

 December 29, 2018

By  Inge

Zonnekindpoppen kopen is een wens die veel ouders hebben. Want zo’n mooie zachte knuffelpop is een mooi kado voor je kind.

Ik heb er een poos op gepuzzeld hoe ik mijn poppen het beste kan aanbieden voor mijn klanten. Omdat ik niet zo heel veel poppen maak, zijn de kosten van een webshop hiervoor eigenlijk te hoog. Maar er is een andere oplossing…

Een tijdje heb ik een shop op Etsy gehad, dat is een Amerikaanse site die je zou kunnen vergelijken met Marktplaats. Alleen is Etsy voor nieuwe en handgemaakte dingen. Maar niet iedereen kan via Etsy betalen.

Daarom ben ik nu een speciale pagina op deze website aan het maken, waar een betaalknop op komt.

Natuurlijk kun je er ook nog steeds voor kiezen om me te mailen als je specifieke wensen hebt en wanneer je wilt dat ik een pop speciaal voor jou maak. En natuurlijk maak ik dan nog steeds met alle liefde van de wereld een pop voor je die aan die wensen voldoet.

Een tussenoplossing dus om zonnekindpoppen kopen wat gemakkelijker te maken en zodat je direct ziet welke poppen ik op voorraad heb. Wil je zien welke poppen er op dit moment te koop zijn? Als je bovenaan in de menubalk op “winkel” klikt kun je verder lezen :)

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>