.st0{fill:#FFFFFF;}

Zomerkleren voor pop 

 October 4, 2021

By  Inge

Nadat pop klaar was ben ik stofjes voor de kleren gaan zoeken. Ik maakte een onderbroekje en een groene linnen broek. En pop kreeg slippers. Heuse zomerslippers. Zoals hoort bij een setje zomerkleren.

Toen ik zover was dat ik een blousje ging maken van een oud zomerblousje van mijn dochter stak buiten de herfstwind op en begon het te regenen.

Terwijl ik het blousje nog zat te naaien schudde de wind aan de takken van de bomen, vielen de bladeren op de grond en sloeg de regen tegen de ramen.

Ik vrees dat pop het met deze zomerkleren een beetje koud zal hebben. Het is alweer tijd voor een heel andere, lekker warme set. Een set die herfstproef is. Met dochter schoenen. Geen korte maar lange mouwen. En een extra vest voor de warmte.

Nog voordat ik dacht klaar te zijn met deze pop is het me duidelijk dat er nog wel wat werk aan de winkel is. Het mag natuurlijk niet gebeuren dat pop een kou vat ;)

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>