.st0{fill:#FFFFFF;}

De herfst komt er aan 

 December 28, 2018

By  Inge

Zo langzamerhand loopt de zomer ten einde. Het wordt later licht, eerder donker en het is dan ook al wat kouder. De aankomende herfst laat al heel voorzichtig van zich weten.

Op de een of andere manier is dat voor mij een teken. De tijd van iets meer binnen en wat minder buiten zijn staat daarmee ook weer voor de deur. En dat is ook het moment om het binnen nog iets gezelliger te maken.

De seizoentafel is daar een leuk hulpmiddel bij. Een echte tafel heb ik er niet voor, het is een plekje voor het raam. En op dat plekje staat dan het hele jaar door een tafereel. Een steeds ander tafereel.

De komende tijd zal ik er ook hier op de website wat meer aandacht aan besteden. Ik heb besloten om heel veel nieuwe dingen te maken dit jaar en alle patronen daarvoor zal ik uitwerken. Zo kan iedereen die dat wil de boel in huis mee opfleuren :-)

Op die manier wordt de aankomende donkerdere tijd van de herfst er een met steeds weer een nieuwe feestelijke stemming. Want het is een feest om van de seizoentafel te genieten. En het is misschien nog wel leuker om eraan te werken.

Inge schuurmans

Poppenmaakster

Al van jongs af aan heb ik een passie voor handwerken. Toen ik tijdens mijn opleiding om vrijeschool juf te worden een waldorfpop moest maken, wist ik meteen dat het niet bij die ene pop zou blijven.

Ondertussen reizen mijn poppen de hele wereld over en bovendien ontwerp ik patronen en maak ik cursussen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis patroon knuffelpopje

Ben jij benieuwd of je poppen maken leuk vindt?

Of heb je al eerder een pop gemaakt en vind je het leuk om een nieuw patroon uit te proberen? 

Dan is dit mijn geschenk voor jou.

>